KONSULTLÄKARE HOS MEDRELIF 

Vill du jobba som konsultläkare och hjälpa oss att göra vården bättre? Medrelief erbjuder uppdrag över hela landet. Vare sig du vill jobba enstaka veckor under exempelvis semester eller jourkompledigt, eller om du vill ha ett heltids- eller deltidsuppdrag under en längre period, så har vi det du söker. Tillsammans kan vi förbättra situationen inom svensk sjukvård och erbjuda den hjälp som behövs – där den behövs. Specialistläkare är olika eftertraktade beroende på specialitet i olika delar av landet.

 

DU TAR HAND OM ANDRA – LÅT OSS TA HAND OM DIG

Som anställd eller underkonsult hos oss får du en engagerad arbetsgivare som ser till att du matchas med rätt uppdrag för att du ska få arbeta med det du är bäst på. Vi erbjuder dig som är läkare en lön som är konkurrenskraftig samt personlig och professionell service när du än behöver den. Det betyder, vi tar hand om dig när du tar hand om andra.

VÅRA LEDORD

Våra tre ledord, kvalitet, engagemang och service, genomsyrar hela vår organisation. Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för dig som konsultläkare, så att du kan lägga allt ditt fokus på dina patienter.

Önskar du mer information om oss, eller har du frågor kring ett specifikt uppdrag inför din ansökan? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss på  08-12144511